"Vreemde" talen bestaan niet meer dankzij deze slimme Japanse innovatie.

2024-05-17
image

Het spreken van een vreemde taal is een gewilde vaardigheid vanwege de binnenlandse culturele diversiteit en het aantal bedrijven dat zaken doet in het buitenland. Vreemde talenkennis kan je aan een baan helpen door je kwalificaties te verbeteren.

Het maakt niet uit of je maatschappelijk werker bent, geneeskunde beoefent, internationaal zaken doet, talen onderwijst/leert of gewoon naar het buitenland reist - de mogelijkheid om klanten in hun eigen taal aan te spreken en met hen te communiceren is een enorm voordeel.

Niet meertalig?

Gelukkig hebben twee beroemde Japanse uitvinders het vertalen van talen naar een hoger niveau getild en een instant vertaler gemaakt die luistert naar de naam Enence. Deze kan gemakkelijk spraak in realtime vertalen in meer dan 36 talen met slechts een paar vingertikken.

Je hoeft dus geen andere taal te kennen of te leren om erin te kunnen communiceren. Moeilijkheden, veroorzaakt door taalbarrières, behoren binnenkort tot het verleden! Wat kan er beter zijn dan dit?

Ontdek het in de praktijk!

Waarom dit kleine gadget zo bijzonder is?

➠Directe communicatie in een andere taal

Een nieuwe taal leren vergt maanden en zelfs jaren van toegewijde studie. Enence kan je onmiddellijk in een communicatieve meester veranderen!

➠Eerlijke en redelijke prijs

Enence is goedkoop. Een ervaren professionele vertaler of tolk kan duur zijn, en je moet meerdere keren betalen. Enence vereist slechts een eenmalige betaling voor een uitgebreide selectie talen.

➠Rembours: 100% risicovrij

Koop geen kat in een zak! Enence heeft een uiterst handige optie voor levering onder rembours. Je hoeft helemaal niets te betalen als je online bestelt, wat het kopen van Enence extreem veilig maakt (je hoeft geen gevoelige informatie in te voeren). Je kan het artikel bij aflevering inspecteren en contant betalen - kan het nog handiger dan dit?

➠Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Met zijn lichtgewicht ontwerp en kleine formaat is Enence gemakkelijk mee te nemen in elke zak of tas en is het daar wanneer het nodig is. Vandaar de naam "draagbare spraakvertaler" die je elke dag zal willen gebruiken!

➠Perfecte geluidskwaliteit

Het is comfortabel te gebruiken op drukke plaatsen, omdat het geluid luid genoeg is om duidelijk gehoord te worden.

➠Ondersteunt meer dan 36 talen

De ingebouwde geavanceerde technologie kan een vertaling in beide richtingen ondersteunen. Bovendien is er ook een tekstvertaling beschikbaar.

ar-eg
Arabisch (Egypte)
ar-sa
Arabisch (Saudi-Arabië)
cs
Tsjechisch (Tsjechië)
da
Deens (Denemarken)
de
Duits (Duitsland)
el
Grieks (Griekenland)
en-gb
Engels (Verenigd Koninkrijk)
en-us
Engels (Verenigde Staten)
en-ie
Engels (Ierland)
fi
Fins (Finland)
fr-ca
Frans (Canada)
fr
Frans (Frankrijk)
hr
Kroatisch (Kroatië)
hu
Hongaars (Hongarije)
id
Indonesisch (Indonesië)
it
Italiaans (Italië)
ja
Japans (Japan)
ko
Koreaans (Zuid-Korea)
nl
Nederlands (Nederland)
no
Noors (Noorwegen)
pl
Pools (Polen)
pt-br
Portugees (Brazilië)
pt
Portugees (Portugal)
ru
Russisch (Rusland)
sk
Slowaaks (Slowakije)
sv
Zweeds (Zweden)
tr
Turks (Turkije)
uk
Oekraïens (Oekraïne)
vi
Vietnamees (Vietnam)
es
Spaans (Spanje)
es-mx
Spaans (Mexico)
bg
Bulgaars (Bulgarije)
ca
Catalaans (Spanje)
hi
Hindi (India)
ms
Maleis (Maleisië)
ro
Roemeens (Roemenië)
sl
Sloveens (Slovenië)
ta
Tamil (India)
te
Telugu (India)
th
Thais (Thailand)
zh-hk
Chinees, Mandarijn (vereenvoudigd, Hongkong)
zh-tw
Chinees, Mandarijn (traditioneel, Taiwan)
he-il
Hebreeuws (Israël)

Waarom maakt dit het leven zoveel gemakkelijker?

Hoewel Enence voornamelijk werd gemaakt voor reizigers, begon het massaal aan populariteit te winnen onder mensen met verschillende beroepen. Plots werd het een onmisbaar apparaat!

image

Wat ons verbaasde, is dat steeds meer sociale/hulpverleners en vrijwilligers kiezen voor Enence om hun werk te vergemakkelijken.

image

We vroegen mensen die de Enence vertaler hebben gebruikt om uitleg over hoe het voor hen werkt. Uit de resultaten bleek dat mensen de kwaliteit van hun werk drastisch hebben verbeterd nadat ze de Enence vertaler hadden aangeschaft.

Zou jij er ook één moeten aanschaffen?

Taalbarrière mag niet langer je bezorgdheid zijn, dus het antwoord is zeker JA! En dit is het beste moment om het te doen, want Enence vertalers kunnen binnenkort uit voorraad raken door hun wereldwijde populariteit.

Wil je in staat zijn gedurende een week of twee in een nieuw land uit de voeten te kunnen? Moet je met nieuwe vrienden of familieleden kunnen communiceren in hun moedertaal? Of moet je een taal voldoende beheersen om voltijds in een vreemd land te kunnen werken?

Welnu, Enence kan al die dingen leveren en nog veel meer!

Voor alle duidelijkheid: doe het zolang ze nog een superhandige en risicoloze optie voor rembours aanbieden. Ik voelde me VEEL veiliger bij het betalen voor dit handige hebbedingetje bij ontvangst en omdat ik NIET mijn gevoelige creditcardgegevens in een andere webwinkel hoefde in te voeren. Meer verkopers zouden zo'n handige optie moeten bieden. Gewoon een handige tip voor jou.

Ontvang vandaag nog 70% KORTING op Enence Translator! ➢

Dit is een advertentie. Dit is geen actueel nieuwsartikel, blog of consumentenbondupdate.

MARKETING INFORMATIE: Deze website is een marktplaats. Als zodanig moet je weten dat de eigenaar een monetaire connectie heeft met de producten en diensten die op de site geadverteerd worden. De eigenaar ontvangt een vergoeding wanneer een gekwalificeerde lead wordt doorverwezen, maar daar blijft het bij.

RECLAME INFORMATIE: Deze website en de producten en diensten waarnaar op de site wordt verwezen, zijn advertenties voor marktplaatsen. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle foto's van personen gebruikt op deze site zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en diensten waarnaar op deze site verwezen wordt, biedt enkel een dienst aan waar consumenten producten kunnen verkrijgen en vergelijken.

Bekijk beschikbaarheid